Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mentem tegnap Ausztriába M1...

Csutkamutka kérdése:

Mentem tegnap Ausztriába M1 en kifele és a határ után kb10-30 km re ugye vannak ezek a fix trafik duplán és pont műszerfalat néztem és mintha narancssárgás villanást láttam volna pont egy pillanatra?!

Figyelt kérdés
105 el mentem kb gps szerint 98 és nem emlékszem hogy lett volna 80 as korlát (max 7,5 tonna felett) citron jumperral voltam ponyvással. megbüntethettek? (nem tudom ment e valaki pont mellettem) villannak ezek a trafik? meg ha esetleg igen mennyire büntethettek ? de nem hinném hát...

2019. jan. 16. 23:23
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
Az osztrak fix trafi valoban villan egy ilyen pirosas narancssárgás szinüt!
2019. jan. 17. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha van 7,5t feletti sebesség korlátozás, akkor a traffi a magasságot is leméri, bizonyos magasság felett automatikusan fényképez. A ponyvás furgonok magasabbak a beállított magasságnál, ezért lefényképezi őket, viszont utólag kiértékelik a képeket, látják, hogy egy 3,5t alatti furgonról van szó és nem büntetnek meg.

Én is jártam már így.

2019. jan. 17. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Jumperrel 130-at lehet menni, nem büntethetnek meg, ha nem volt valós korlátozás.
2019. jan. 17. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Jól láttad, villant a trafi furgisjani. Le is fényképezett. De nem fognak megbüntetni a citronnal nyugi.
2019. jan. 17. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ ez megnyugtató :)
2019. jan. 17. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen le fotózott , de nem kapsz semmit mert bent látják , hogy furgon azaz 3.5 tonnás . Magassága miatt fotóztak mert a gép azt is nézi és magasabb mint a sima 3,5 tonnás .

Engem rendszeresen fényképez vöröses narancs villanása van az oszteáknak . Én egy 3.5 tonnás ponyvás , Renault Masterral járok , ritkán húzok 2 tengelyes ponyvás utánfutót azzal is fotóztak le 130-nál , de nuku csekk . Én úgy vagyok vele , had fotózzon nem érdekel mert tudom , hogy nem fognak meg bírságolni csak a gép buta és a magasságom meg van akkora mint egy 7.5 tonnásé , de ez akkor is furgon marad

2019. febr. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!