Mentem tegnap Ausztriába M1 en kifele és a határ után kb10-30 km re ugye vannak ezek a fix trafik duplán és pont műszerfalat néztem és mintha narancssárgás villanást láttam volna pont egy pillanatra?!
Ha van 7,5t feletti sebesség korlátozás, akkor a traffi a magasságot is leméri, bizonyos magasság felett automatikusan fényképez. A ponyvás furgonok magasabbak a beállított magasságnál, ezért lefényképezi őket, viszont utólag kiértékelik a képeket, látják, hogy egy 3,5t alatti furgonról van szó és nem büntetnek meg.
Én is jártam már így.
Igen le fotózott , de nem kapsz semmit mert bent látják , hogy furgon azaz 3.5 tonnás . Magassága miatt fotóztak mert a gép azt is nézi és magasabb mint a sima 3,5 tonnás .
Engem rendszeresen fényképez vöröses narancs villanása van az oszteáknak . Én egy 3.5 tonnás ponyvás , Renault Masterral járok , ritkán húzok 2 tengelyes ponyvás utánfutót azzal is fotóztak le 130-nál , de nuku csekk . Én úgy vagyok vele , had fotózzon nem érdekel mert tudom , hogy nem fognak meg bírságolni csak a gép buta és a magasságom meg van akkora mint egy 7.5 tonnásé , de ez akkor is furgon marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!