Megbüntet a rendőr? (gyerekülés)
Amiatt nem aggódom, hogy a gyerekem meghal, mert a kérdés csak feltételezés, de köszönöm az aggódást. Amúgy nettó 8kg gyereknek mivel lehet nagyobb baja menetiránynak megfelelően, mint egy 9kg gyereknek???
Ha háttal ültetem be, a lába nyomja már a háttámlát és nem tudja rendesen kinyújtani.
Nagyon meglepődtem azon, hogy van náluk mérleg. Soha nem láttam még gyereket mérlegelni az út szélén. Ez tényleg így van?
Csak viccelt az első..
Párom rendőr. Nem fognak emiatt megbüntetni. Ha nem lenne gyerekülésben, akkor igen. Az az 1 kg nem oszt nem szoroz már szerintem.
Nem vagyok rendőr, csak próbálok józan ésszel gondolkodni.
Ha az a gyerek menetiránynak háttal nem fér be az ülésébe, akkor menetiránynak megfelelően ültetem -testsúlytól függetlenül. A gyerek biztonsága fontosabb, mint a súlyhatár...
Nem dönthető az ülés?
Mert ami mindkét irányból köthető, az általában dönthető.
Ha háttal kötöd be, megdöntöd, és máris elfér a lába.
Nekünk 0-25-ös ülés volt, majdem 2 éves koráig háttal utazott, mert sokkal biztonságosabb.
9 kg-os gyereket sem szerencsés menetiránynak megfelelően kötni, mert még egy koccanástól is kitörhet a nyaka.
Soha nem azért kötöm be, hogy ne büntessenek, hanem hogy túléljen a gyerekem egy esetleges balesetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!