Hol tudom megnézni, hogyha bemértek a rendőrök, de a címemre semmilyen levelet nem hoz a posta?
Azert mert volt ott trafi es te tegyük fel valóban gyorsan mentél és esetleg tényleg le is fényképezett akkor sem biztos hogy kapsz büntit mert lehet "értékelhetetlen" kép készült rólad(nem latszik rendesen a rendszam stb)
Amugy sem tudom mit kell ezen ennyire pörögni!Ha kapsz csekket jó,ha nem még jobb azt ennyi ez a történet!Ezt a "lekérdezest" meg felejtsd el mert ilyen nincs
65-ért garantáltan nem fogsz csekket kapni. 66-tól van az objektív felelősség. (Kormányrendelet: "15 km/óra felett 25 km/óráig", vagyis 66-tól 75-ig 30 E.) Ráadásul, az általános lézerek hibahatára 3 km/h, vagyis 69-re vannak állítva, hogy a 69 az mindenképpen legalább 66-ot jelentsen, tehát, horribile dictu, elképzelhető még az is, hogy 71-gyel mész, és azt 68-nak méri a trafi, és nem küldenek csekket, mert nem bizonyítható, hogy a 68 az valójában nem csak 65 volt, amiért nem jár a csekk.
De még azt is vedd figyelembe, hogy szinte minden óra felfelé csal 5-8 %-ot. És a trafi nem a kilométerórádat figyeli, hanem a valós sebességedet.
Hogy még tovább fokozzuk a drámai feszültséget, képzeld el ezt a helyzetet:
Valós 71-gyel mész, a trafi 68-nak méri, az órád 10 %-ot csal (vezettem már ilyen céges autót), tehát lefilmeznek úgy, hogy te azt látod, hogy 78-at mutat az órád, és mégsem fognak neked csekket kiküldeni. :)
Ha bemértek és küldik a büntetést, majd abban lesz benne hogy hol és milyen kód alapján tudod megnézni.
Addig felesleges ezen görcsölnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!