Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért megy 10 autósból 7 a forgalomtol elzárt területen ebben az autopálya lejáróban?
Azaz ott ahol a képen a piros autó is megy! Már komolyan kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye és én csinálok valamit rosszul, hogy a sávban tartom az autóm.
Egy éve minden nap itt járok, és minden nap ugyanezt látom. Még csak azt se mondhatnám, hogy a túl nagy sebesség miatt sodródnak az autósok ebbe a kanyarba, hisz befelé mennek. Amennyiben akar, bárki véigmegy akár 100al is a 60as korlát ellenére még egy virsli kerekű autóval is...
Valami übermenő autós aki erre jár és neadj isten a forgalomtól elzárt területen autózik, irja már meg nekem a magyarázatot erre a "taktikára" mert komolyan érdekelne.
Am nem zavar, csak puszta kiváncsiság!
nincs a linkkel semmi baj szerintem, csak át kell vágolapozni mert a gyakori kérdések belenyúl...
betenném tinyurlel de nem engedi...
amúgy ez lenne a per után ycmljj4a
ok, tehát az emberek az ideális ívet tartják
rendben,köszi :)
Le print screeneztem. Itt látod, hogy a kanyart vágja le, s így nem kell csaknem derékszögben kanyarodnia
Hol van itt csaknem derékszög? Egyébként én is nézek forma1-et de eszembe se jutna lecsapni a záróvonalat csak mert kanyarodik az út, aki meg szervó nélkül nem tudja "bevenni" az gyúrjon egy kicsit.
Le lehet szavazni, attól még f@xság :)
A linkeden tökéletesen látszik a "csaknem derékszög":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!