Bemértek sebességtúllépéssel. Tudom-e enyhíteni a büntetést egy kérelmező levéllel?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy levelet az egyik megyei rendőrkapitányságtól, hogy bemértek és, mint írják levélben állást foglalhatok az ügyemben. Autópályán mértek be 130 helyett 160-nal mentem. Első eset.2010. jún. 22. 11:08
1/6 anonim válasza:
Engem is, a levélben megadtak egy netes oldalt, rendszám és értesítési/határozatszám alapján meg tudod nézni mennyi bűntetésre számíthatsz. Az oldal bal oldalán lent van jogorvoslat és mentesülés fül, de én úgy értelmeztem, hogy gyakorlatilag nincs menekülés. :) Itt a link: [link]
2/6 anonim válasza:
Ez a gyorshajtásos dolog ez arról szól,hogy te elkövettél egy szabálysértést, aminek törvényben leírt tarifája van.Egyáltalán nem érdekli őket,hogy a szabálysértő ezt sokallja és/vagy alkudni akar belőle.
3/6 anonim válasza:
Ha távolabbi a kapitányság, amelyik kérte, át lehet kérni az ügyet a sajátodhoz. Ott meg kéred a felvételek megtekintését. Ott lehet kérni enyhítést, de mivel ez az "alap" kategória, nem biztos, hogy adnak.
5/6 anonim válasza:
Hülyeséget írnak itt az emberek: nincs enyhítés, be kell fizetni a 30000-et és kész. Maximum részletfizetési lehetőséget lehet kicsikarni belőlük, 2-3 részletre.
6/6 A kérdező kommentje:
Egyik válasz sem volt hülyeség. Még az utolsó se :-)
Köszi! Azért én meg fogom próbálni a lehetetlent...
2010. jún. 23. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!