Ez komoly? Valóban 100. 000-be kerül, ha vki átmegy a piroson és lefotózzák? Akkor is, ha soha addig nem volt büntetve?
13:21,13:43 kivánom ,hogy b'sszanak meg titeket is 100 ezerre.
Tudjátok minap a városba haladtam,nézem az utat,felvolt minden túrva,a vámház körútnál ,ahol építik ametrot és megyek átmegyek a lámpán és mikor odaértem ,illetve már áthaladtam,akkor láttam ,hogy egyáltalán van lámpa és piros.
Na már most,a lámpa kivolt forditva,szinte a házak felé nézett,és a sok köcsög magyar rendőr képes odaállni,vagy telepiteni kamerát.Erről ennnyit.
Mocskos rendszerbe élünk. 20/F
Utolsó! Nézd, ha neked problémát jelent észrevenni vezetés közben egy jelzőlámpát, akkor add vissza a jogosítványod de nagyon sürgősen!
Kérdező! A mögöttetek jövő is átment a piroson? Mert akkor jó eséllyel megnyerhető a fellebbezés, hiszen a szabályok áthágásával is köteles vagy megelőzni a balesetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!