A zéró tolerancia mit jelent pontosan? Ha valaki csak minimális alkoholt ivott, annak is elveszik a jogsiját? Vagy csak pénzbüntetést kap?
Egy konyakos meggyet, nem fog kimutatni a szonda.De ha megeszel 3 dobozzal, azt már biztos.
Szerintem is, jó ez a rendszer.
Ahol egészséges közlekedési kultúra alakult ki, ott nincs amiért szigorú törvényekkel stresszeljék a köznépet. Ahol viszont egy adott probléma évek óta javíthatatlanul mindig fennál, csűrnek-csavarnak, aztán egyszer betelik a pohár. Ez a zéró tolerancia.
Könyörgöm, ez egy rohadt helyzet, amikor bárhol és bármikor a szembejövő kinyírhat téged vagy a családod, mert neki teljesen rendben volt, hogy megiszik egy kicsi sört. Közben azt elfelejti, hogy éjjel 4 órát aludt, mert korán kelt, ja és beszedett reggel egy tablettát is, mert fájt a torka.
Ha fontos nekem, hogy autót vezethessek, és tudom, hogy ezzel hozzájárulhatok a közlekedés biztonságosabbá tételéhez, akkor vezetés előtt visszautasítom a konyakmeggyet.
Előző vagyok. Még annyit fűznék hozzá, hogy az alkoholszint is nagyon relatív. Én pl. rohadtul nem bírom a piát, nagyon ritkán is iszom, és 2 dl sör már erősen befolyásol. A reflexeimet nem tudom, mennyiben érinti, de tény, hogy könnyebben elcsigázom utána, viszont a hangulatomra, ezáltal pedig az érzelmeim koordinálására és a tolerancia-képességemre is nagy hatással van.
Namost én ezt tudom magamról, és ennek megfelelően teszek. De mi van azokkal, akik ezt sosem vallanák be, mert ciki?
Akkor most nem lehet alkoholmentes sört sem inni.
igaz?
Abban is van alkohol (többségében)
Az a neve....
de van benne 0.5 %alkohol általában.
azt hiszem csak 2fajta alkohol mentes sörben van nulla 5 alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!