Közúton lévő vastag sóderréteg miatt súlyos balesetet szenvedtem, bőven a megengedett sebesség alatt. Meddig szüttyög vele a hatóság?
Már 4 hete történt, a kijövő rendőrök szerint nemhogy kártérítést nem valószínű hogy kapok, hanem inkább birságot "útviszonyoknak nem megfelelő sebesség", 90-es korlátos úton 60-al...
Azóta semmi nem történt az ügyben.
Az elromlott autó messziről látszódik, ellenben egy az aszfalttól alig különböző színű sódertől. A belátható szakasz tizedén meg tudtam volna állni kb...
Mi olyan hihetetlen a teherautóról lehulló sóderben? Ha szándékosan hordták oda a semmiért (mert a semmi közepén van), az mindegy, ugyan az, mintha nem szándékosan lenne...
A történetben szinte minden egyértelmű, kivéve, hogy mennyire volt észrevehető vagy észrevehetetlen a sóder. Erről nekünk nincs tárgyilagos és pontos információnk, és kb. egyedül ez alapján fog dönteni a rendőrség.
Szerintem nézz utána valami közlekedési jogásznak, aztán ha ellened döntenek, és ezen múlik az autód ára, akkor kérd ki a véleményét, szerintem egy 20-asért megmondja, hogy érdemes-e pereskedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!