Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autópálya pihenőhelyen (ahol...

Autópálya pihenőhelyen (ahol nincs semmi csak parkolók) szerintetek aludhatok az autóban?

Figyelt kérdés
Nemetorszagban vagyok nincs baj szóval nem nyomi kérdés csak elgondolkoztam hogy minek fizessek helyet egy hostelbe ha a kocsiban is elférek. Szabad ilyet ?
2018. jún. 24. 16:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Egyik helyről azt hallom, hogy a kamionosoknak kötelező alvásidejük van, most meg azt, hogy nem szabad aludni a pihenőhelyen a járműben."

Most legfeljebb azt olvastad, hogy nem mindegyik országban engedélyezett a járműben alvás. Kamionok esetén is csak abban az esetben lehet a fülkében aludni, ha az hálófülkés és fekvőhellyel felszerelt, amelyik nem ilyen azokban eddig sem lehetett ( bár elég ritkák de vannak ).

Kérdező:

"Na reggel lett jot aludtam egy hatalmas parkolóban két kamion között az autóban"

Biztos szerettek érte, amikor kamionok között a kamionparkolóban aludtál a személyautóban, egy beérkező kamion meg nem tudott leparkolni ( mert ő ugye nem feltétlen fér be a személyautó parkolóba :D ).

2018. jún. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!