Jó ötlet volt volt váltani? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most csinálom a b jogsit május 25-én volt egy sikertelen forgalmi vizsgám 38 óra után mentem vizsgázni de sajnos nem sikerült , oktatóm csak julius vége fele tudott volna beirni vezetni , de én nem vártam iskolát váltottam mert nem szeretnék kimenni a rutinból,eddig dizel suzuki swift 1.6 os vezettem most az uj oktatónál ford fuison 1.4 es benzines auton ma volt az első 2őrám de gáz volt, 4 szer lefulladtam , mondani kellett mikor válltsak sötétitett üvegü ami nagyon zavar holt térnél. alacsony is vagyok nehezen tudom kinyomni a kuplungot maxig előre van huzva az üllés teljesen nyujtott lábbal lábujhegyen tudom kinyomnni. tippeket kérek h ne fulladjak le csiga temponál és elindulásnál. teljesen elvagyok szomorodva2018. jún. 12. 22:21
1/3 anonim válasza:
Már megcsináltad, amit csináltál.
Nézd pozitívan, így legalább lesz módod benzines autón is gyakorolni.
Az meg majd kiderül, hogy volt-e értelme a vizsga miatt, türelmetlenségből váltani.nem vagyok biztos benne, hogy sokkal hamarabb lesz így jogosítványod, de már ezt vissza csinálni úgysem lehet, tehát marad az előre...
2/3 anonim válasza:
Mit csinálj? Hát gyakorolj továbbra is.
Rá kell érezni és megfogod szokni simán, benzinesnek több gáz kell mint a dízelnek.
3/3 anonim válasza:
Gyakorlás, ismét a tojás a gázpedál alatt mentalitás csapdája...
Magasságra megoldás egy kispárna, de az oktatódnak kellene ezt mondani, és vele megbeszélni.
Viszont a sötétített ablak nem igazán lehet kifogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!