Érdemes dudálni az olyan tulajnak, aki a parkoló autójával elállja az utat?
Mennyi a., álszent
b., beszari
c., zen-Buddha
emberke van itt! :-) Lepontozzák, aki dudálni mer egy utat elálló másik autósnak, leszólják, aki használja ilyen esetben a dudáját. Nézzetek már magatokba egy kicsikét, nem jöttetek még rá, hogy ez egy anonim oldal, kinek játsszátok meg magatokat? :-)
#6: Én elhiszem neked, ha térképen megmutatod hol van ez a sarki bolt. Csak így eléggé hihetetlen, hogy véletlenül pont minden ellened volt: hatalmas autód van, egyirányú az utca, szűk, magas a padka, pont kanyar előtt volt és pont teherautó. Ha valaki ezt elmesélné neked, akkor te elhinnéd így bizonyíték nélkül?
Egyébként ha tényleg igaz, teherautó volt és a padka is magas volt, akkor nem gondoltál arra, hogy esetleg árut hozott és ő sem tudott felmenni a padkára? Ebben az esetben mit kellett volna tennie szerinted? Ha nem adja le az árut, akkor meg az lett volna a bajod, hogy üres a kisbolt.
Szerintem nem jól olvastad el a szöveget. Két külön eset volt. "de olyan is volt, hogy egyirányúból kellett kitolatnom"
Arról, hogy rosszkor, rossz helyen nem hallottál?
Kicsit kezd olyan lenni, mintha egy tinivel vitáznék, de tessék. Székesfehérvár, Pozsonyi út, Coop kisbolt. Ki akartam kanyarodni a Pozsonyira a kisbolt és a papírbolt között. Egy Renault Thaliát dobtak le a merőlegesen parkoló autók mögé.
Szintén Fehérvár, példa az egyirányúra. A Kölcseyről kanyarodtam a Horvát István lakótelepre. Semmilyen bolt nincs ott. Valószínűleg költöztetés volt vagy szerelőt hívtak, nem tudom. Én nem fértem el, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!