Mennyire "megbízható" a buszok csomagtartója?
Nem a legjobban fogalmaztam, szóval:
Most mennénk először távolsági busszal, viszont visszük a gyerekülést (ott majd autóval leszünk)
Szóval berakatnám a busz csomagtartójába.. Ezek mennyire megbízhatóak? Vagyis ha én a soförrel barakatom oda akkor ha valaki más azt mondja, hogy azaz övé akkor akár oda adná neki?
Na jó, remélem értitek mit makogok 😃
A szomszédomét így lopták el.Két nagy sporttáska volt tele minden féle, kamionsofőrök által használt túlélő eszközökkel,személyes tárgyakkal.
nem minden társaság buszai megbízhatóak.Csak azok ,amiknél úgy van ,mint a ruhatárban.
Utolsó szerint nem mindegyik megbízható. Lehet igaza van, de azért egy sporttáska és egy gyerekülés között lényeges eltérés van a ritkaságát illetően.
Ha a vezető bepakol 5 sötétkék, három barna, 7 zöld sporttáskát, s én majd nem a saját kék táskámat kérem el, hanem egy másikat, azt nem biztos, hogy feltűnik neki.
De azon biztosan csodálkozni fog, hogy egy szőke nő pakoltatta be a gyerekülést, most meg egy szakállas férfi vinné.
Ami meg a kamionos cuccoshoz hasonló lopást illeti: Honnan tudom, melyik csomagot érdemes kikérni a sajátom helyett? Mert az is feltűnő, hogy be nem rakattam semmit, de kivenni igen. De jó, nem tűnik fel. Mit kezdek 60 darab koszos bugyival? Vagy átlátok a táskán, s tudom van benne némi aranynemű is, meg értékes svájci óra…
Hogy mik vannak, innen kell megtudnom. :)
Én a nyugdíjas szüleimet szoktam kivinni a buszpályaudvarra, amikor pl. szanatóriumba, meg ilyen helyekre utaznak nagy csomagokkal, évi 1-2 alkalommal.
A 2-3 csomagot simán bepakolom a csomagtartóba a felszállás ideje alatt, ők meg érkezéskor szólnak, hogy csomagjuk van, és a buszsofőr akkor megvárja leszállás után, hogy kivegyék, és lecsukják a csomagtérajtót.
Még soha nem kaptak semmi csomagjegyet. És nem is szállt ki a sofőr egyszer sem segíteni, pedig hát nem mozognak valami fitten.
Mivel ők nem is tettek be csomagot - mert én tettem be, miközben ők sorba álltak a többi 10-20 felszállóval -, ennyi erővel akárkiét is kivehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!