Miért van az ittas vezetés ennyire kisarkítva?
Szóval azt aláírom, hogy részegen semmiképp nem szabad vezetni, mert életveszélyes!
De amikor vannak ezek a pályás tesztek sosem azzal kezdenek, hogy megisznak egy pohár sört csak, mert az kimutathatatlan. Ezt tudja mindenki. Szóval én ellenzem a zéró toleranciát. 6 éve van jogsim és tegnap este először és utoljára vezettem haza "ittasan". Vidéki kisvárosban, éjjel, nagyjából 1 km-re. 2 óra telt el, hogy megittam 2 cent pálinkát meg egy háromnegyed pohárnyi pezsgőt, tuti bennem volt még. Mennyit romolhatott a reakcióidőm? 0,05 mp?! Így is sokkal jobbak a reflexeim mint sok béna hétvégi sofőrnek. Rádadásul 40-es tempónál, teljesen kihalt környéken kb. 0 az esély, hogy halálos balesetem legyen. De ha mégis történne valami engem vennének elő, mert "ittas" voltam akkor is, ha nem is én voltam a hibás...
5.
Jó, Svájcot hagyjuk már, ki a fenének kell olyan rendőrállam? Nekem valahogy nem hiányzik.
É igen, jól ismerem, sokat járok ki, kint élő - részben már kint is született - rokonok stb. Ott a klozettot nem húzhatod le éjjel, mert zajos. Minden szarért ronggyá büntetnek.
"Jó, Svájcot hagyjuk már, ki a fenének kell olyan rendőrállam? Nekem valahogy nem hiányzik. "
A kérdés szempontjából nem releváns, hogy neked mi hiányzik és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!