Minek piszlál a barátom azzal hogy megbűntett a rendőr hogy gyalog megyekát a piroson?
Figyelt kérdés
sokszor mentem át rendőr előtt is de magasról leszart#piros/lámpa/barát/rendőr
2018. ápr. 13. 00:54
1/16 anonim válasza:
Ettől még bármikor megbüntethet ezért.
2/16 Alex Fly válasza:
Azért nem kellene visszaélned azzal, ha a rendőr nem végzi a munkáját.
És ha legközelebb egy szabályosan haladó gépkocsi is így tesz, akkor majd a tolókocsiban gondolkodhatsz, miből fizeted ki a kocsiban okozott kárt...
3/16 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy miért a büntetéstől félt téged. Mert az egy dolog, hogy ha ritkán is, de szoktak ilyesmiért büntetni. Azonban a balesetveszély miatt félteném én a számomra fontos embereket, nem pedig a büntetés miatt.
4/16 D. Brasco válasza:
Egy ilyen emberen mit kell félteni aki ennyire hülye?!?
5/16 Koplárovics Béci válasza:
Még mindig jobb, ha a rendőr büntet, mint ha a cementes kamion.
6/16 anonim válasza:
Kérdező, van egy kérdésem: ha te megengedheted magadnak, hogy átmenj a piroson, akkor én is megengedhetem magamnak ugyanezt?
Más szóval egyetértesz azzal, hogy nekem sem kell a szabályokat betartanom és átmehetek a piroson, akár veled egy időben?
Pista bácsi, az IFA-sofőr
7/16 anonim válasza:
"Pista bácsi, az IFA-sofőr"
LOL ez de jó :-D Pista bátyám menjen át maga is a piroson nyugodtan, legalább lesz valami lepény az úton díszitésnek.
8/16 anonim válasza:
Elvégre miért is vannak a KRESZ szabályok? Hiszen átfuthatok a 6 sávos főúton is, ha úgy tartja úri kedvem, még zebra sem kell, hogy legyen! Az részletkérdés, hogy közben saját magamat és mások épségét is nagyon durván veszélyeztettem. Troll!
9/16 A kérdező kommentje:
nem rendszeresen minden nap megyek át a piroson csak akkor ha sietek valahova
2018. ápr. 13. 15:16
10/16 anonim válasza:
Troll++ :D
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz mindenki egyetért én nem ellenzem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!