Mennyire biztonságos, ha lazán, szinte hátradőlve vezetek?
Mindig laza stílusban vezetek. Úgy vágom be magam a kocsiba, mint egy kényelmes fotelba. Magasságom miatt így nagyobb komfort érzetet ad, mert így nyújtva van mindenem. Linkelek egy videót, kb így: [link]
Valahogy így
Bírom az ilyet. Mindig röhögök amikor ki se látnak a kormány mögül mert fekve vezetnek. Osztálytársam volt ilyen, ő azt gondolta menő, aztán amikor kellett volna nem tudott a fekvés meg a kinyújtott lába miatt satuféket nyomni és totálkár.
Nem baj, amíg össze nem töröd magad addig a tipikus hülyegyerekeknek menő vagy.
Fogadjunk hogy 1.9 TDI rommal járkálsz.
Ez eléggé autófüggő.
Én 196 vagyok de én csak így tudok normálisan vezetni.
Ha nincs hátratolva szinte csutkára az ülés akkor nem tudok kormányozni mert elakad a kezem a kormányban (hajókormány).
A lényeg, hogy amikor kinyomod a kuplungot akkor ne legyen a lábad teljesen kinyújtva.
Amikor fogod a kormányt (felső állásban) akkor se legyen a karod teljesen kinyújtva, ne kelljen előredőlnöd ahhoz, hogy kormányozni tudj..
na ezt jól elírtam :D
javítás:
Ha nincs hátratolva szinte csutkára az ülés akkor nem tudok kormányozni mert elakad a kezem a térdemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!