Nektek sem ajánlotta az oktató sikeres forgalmi vizsga után az egyedül vezetést az elején?
Ember, fél éves jogsival nem mersz bemenni egy nagyobb városba?
Amúgy nekem sem ajánlotta az elején hogy egyedül vezessek. Ennek ellenére 1 hónapos jogsival egyedül Pest belvárosát már többször megjártam és szerintem olyan rutinom alakult ki ami nem sok sofőrnek van. Vagyis ezt én így érzem. Már semmit sem hibázok, nagyon érzem a szekeret. :)
Ne vegye el ez az önbizalmadat, lehet hogy jobb sofőr leszel mint ő. De azért városi forgalomban kéne megtanulnod vezetni. Az nem normális hogy fél éves jogsival nem mersz városba bemenni.
Autópályán nem is nehéz vezetni :D
Nyomni kell a gázt mint állat :D
de mondjuk irigyellek, azt én is kipróbálnám szívesen milyen 200 felett az élet :)
Ha ilyen kis szerencsétlenke vagy (ne haragudj) akkor inkább ne is vezess...
Nekem is mondták ugyanezeket, sőt még a vizsgabiztos is, de nem érdekelt.
Már azt vártam hogy egyedül vezethessek végre és száguldozzak.
Ha majd bemersz menni a városba, és valaki rád dudál mert valamit elrontottál megint nem mész fél évig városba?
Nem tudom hol laksz, de remélem szerencséd van és sűrűn járnak buszok.
"Engem szerintem hülyének tartott,bár letagadta amikor rákérdeztem.!"
Mégse vagy te olyan hülye, mikre rájössz, csak kamillázok. Már kezdtem azt hinni hogy nem véletlenül tartott hülyének az oktató, de már biztos: Az oktató volt a hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!