Mennyire nehéz az egészségügyi vizsga, sokat kell tanulni rá?
én elolvastam egyszer a könyvet, átnéztem a kérdéseket, plusz gyakoroltam egyszer kétszer hugomon a gyakorlatokat.
Nálunk Egerbe ez az a vizsga amin komplett hülyének kell lenned hogy ne tudj átmenni:)nem tudom máshol hogy van:)
Helló
Nálunk Miskolcon se vészes. Beméssz gyakorlat + elmélet, de kb így: gombóc? Nem. Pamacs? Nem. Gézgombóc? Igen! átment...
Tanuld meg a vérzések kezelését, típusát, akkor a fulladozást, ájult beteg, akkor a nyomáspontokat és az égett beteget, nekünk 5 kérdés volt és az mind ezekből volt, tehát nem azt fogják kérdezni, hogy 75. tétel A szomszéd leesett a fáról:D
Ami engem illet, sztem nem volt nehéz és ahogy előttem írják nekik se.
Én még az első válaszolótól szeretném kérdezni, hogy ő hol vizsgázott, hogy tudjam, hogy hol könnyű:D (semmi bántó szándék vagy ilyesmi, ha ez lenne a baj, csak egy kérdés)
Zárásképp annyit még, hogy sztem bevállalható max pár óra ráfordítás, de még sztem annyi se...:)
nekem hogy zajlott elmondom..
elsősegély órák: (1 nap kb 4 óra) 2 nap volt a tanfolyam. vagyis 8 óra tanfolyam, ezalatt a kötelező 80 tétel lement. kb a fontos 5-6 tétel a 8-ból amit kérdezek. másnap már mentem vizsgázni(előtte 1 héttel már kértem időpontot) bementem kérdezték:
stabil oldalfekvés : (oda se nézett, megkérdezte: kész van? én : igen) ennyi volt. pipa.
ujra élesztés: elkezdtem ugye mondani sorozatosan hogy mi jön-mi jön. megállított, megkérdezte: hogy élesztené ujra? mondom mellkaskompresszió 30 befúvással. oké pipa.
és átmentem :)
ez volt 2009 novemberében, a Budapesti Váci úton , az árpád hídnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!