Hogyan illik parkolóhelyet keresni szűk, forgalmas utcában?
Az élet nagy kérdései...
Vagy bevállalsz egy-két anyázást és akkor meg tudsz állni.
Vagy fél óráig körözhetsz, mire találsz helyet és akkor te anyázhatsz.
Én inkább az elsőre szavazok. :)
Egyébként a KRESZ-ben is le van írva, hogy indokolt esetben mehetsz lassan, indokolatlanul tilos a forgalmat feltartani.
Az indexet azért illik bekapcsolni, sőt be is kell kapcsolni, nem az utolsó pillanatban kirakni.
Simán.
Ha parkolóhelyet keresek, lassan megyek. És?!
A pszihopaták már akkor dudálni fognak, ha 50-nél 48-ig engeded vissza a gázt.
" mer föltarcsa ja forgalmatot"
Ki foglalkozik velük?
Én se dudálok, ha megáll előttem egy autó, hogy felvegye az utasát.
Nyilván lassan mész .Aki bunkó az úgy is anyázni fog dudálni fog ,mert nála ez az alaphelyzet :D Nem kell velük foglalkozni.
Annyit még hozzátennék ,hogy valamivel jelezd ha találtál neked tetsző helyet és szeretnél is oda beállni.
Imádnivalóak az olyanok ,és jogos haragot szülnek-,akik elmennek az üres hely mellett index az nuku, aztán nagy fék és elkezdenek tolatni, de akkor már a másik ott van mögötte és nem fér be tőle. Ilyenkor a mögötte lévő jogosan anyázik hogy akkor most ő is tolathat hátra meg a mögötte lévő és a többi és a többi..
Úgy kell ,hogy már a hely előtt megállsz , index megy a megfelelő irányba ,ezzel lefogod a hátad mögött lévőt és jelzed a szándékod -aztán előremész és betolatsz a helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!