Sikeres forgalmi vizsga után nem érzem hogy tudnék vezetni?
Igen, lehet, és nagyon jól is teszed, ha így cselekszel. Amíg nem vagy biztos magadban, és ilyen hibákat vétesz, mint amit a kérdésedben is leírtál, addig elég balesetveszélyes lenne ha egyedül kimennél a forgalomba vezetni. De szerencsére felelősségteljesen gondolkozol, másképp fel sem tetted volna a kérdést, és ez jó.:)
Szóval sok sikert a gyakorláshoz, és remélem hamar belejössz majd!
"30 as parkolóban végig 50-nel mentem, kivágódtam az autók elé, meg ilyenek. "
Ezt én így csinálom 800 ezer levezetett km után is :DD
Nem kell ide pótóra, gyakorolni kell, nincs az az ember, aki vizsga után tökéletesen tudna vezetni, sőt, most jönnek az igazi izgalmak, mikor oktató nélkül fogsz menni.
Előttem válaszoló: azért remélem érzed, hogy nincs az úgy teljesen rendben...
Autók elé kivágódni balesetveszélyes!
A "cammogás" megint más, azt egye fene, bár akkor készüljön fel az ember hogy bactatni fogják a közlekedő társak, valamelyest joggal...de azzal nem veszélyezteti mások testi épségét.
Viszont jó lenne mindenkinek feldolgoznia már, hogy a szabályok azért vannak, hogy a közlekedők biztonságát szolgálják. Nyilván bármikor történhet baleset, előfordulnak váratlan helyzetek, de ne tegyünk már rá a rizikófaktorra még egy lapáttal azzal, hogy leszarjuk a kreszt...
Balesetveszélyes de akkor várjam meg míg kb full tiszta lesz a korforgalom?
Az meg forgalom akadályozása. Nyilván ha latom hogy nem ferek be akkor nem mrgyek. Meg a többiek se nézik jó szemmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!