Az szabályos, ha egy kombájn felrakott asztallal közlekedik a közúton?
Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 10:28
11/17 B-Akos válasza:
Találkoztam már úgy felvezető autóval. hogy agresszivebben elfoglalta a szembe jövő autók elöl a sávot, mint az a gép amit felvezetett. Gondolom neki a veszélyre kellett volna a figyelmet felhívni mert igy kanyar után fél auto szélességben le kellett mennem az árokba hogy ne ütközzünk. (nem emlékszem hogy mezőgazdasági gép volt e, amit felvezetett)
12/17 anonim válasza:
Basszus, mintha egy kombájnt nem lehetne már 1 kilóméterről is észrevenni, akár előlről, akár hátulról...
13/17 IngyNS válasza:
12-esnek. Bravo okoska. Kanyarrol, dombrol hallottal mar? Pont annyi eszed van mint mint az ide hanyt betuidnek.
14/17 anonim válasza:
Jelenleg kukoricát vágunk, nem sokára szóját. A kukorica asztal összecsukható, nem szélesebb mint egy forgalmi sáv. A szója vágásához pedig maga után húzza a sofőr a gabona asztalt (12 m).
Egyébként én is néha látok felrakott vágóasztallal közlekedő kombájnt (gabona asztallal), de az max 6 méter volt, az mellett meg simán a kamion is elmegy, ha egyik fél se a felezővonalnál akar menni.
15/17 anonim válasza:
Igen, sőt láttam is kanyarban kombájnt. LÁTTAM, érted? Ennyi erővel egy kamionnak is kéne felvezető autó, mert azok is úgy veszik a beláthatatlan kanyarokat, hogy sokszor átlógnak a szembesávba.
16/17 anonim válasza:
15/15
Láttad bizony. Csak az asztal nem volt rajta. Pláne nem a kilenc méteres.
17/17 anonim válasza:
Fúú de fárasztó vagy... Rajta volt. És nem a 9 méteres, mert egy 2 sávos út nincs 9 méter széles :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!