Ha most szeretnem elkezdeni az autosjogsit megszerezni. Ez a konyv jo? Vagy meg kell vennem az ujat?
Figyelt kérdés
Igazabol nem tudom, hogy van- uj konyv. Augusztusban iratkozom be. Akik nem reg tettek le a jogositvanyt B kategoriabol, azok ebbol a konyvbol tanultak?
2017. júl. 31. 12:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg az adott autósiskolát, hogy van e mód arra, hogy interneten csináld a KRESZT, az etitan rendszerben. Sokkal jobb szerintem, akkor van rá időd, amikor te akarod, olyan ütemben is tudsz haladni, ahogy neked jó. Minden le van írva precízen, szájbarágósan. A gyakorlókérdések is olyanok, mint amilyenek a vizsgán lesznek.
Ha erre nincs lehetőség és csak a beülős órák maradnak, akkor a gyakorló CD-t venném a helyedben.
Én egyetlen egy könyvből se tanultam, csak az internetest csináltam. Áprilisban volt a KRESZ vizsgám, meg is lett elsőre, hibátlan.
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan lehet tanulni régi KRESZ könyvből, 2012 óta voltak apró módosítások, azokat megnézed az interneten, vagy megkérdezed az oktatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!