Miota megkaptam a jogsimat kb 800-1000km-et vezettem le. Neki merjek vagni ilyen tapasztalatlanul egy Budapest-Balaton utnak?
Nem viccnek szánom, de én éjszaka mennék. El sem hinnéd, hogy milyen kevesen vannak olyankor a pályán. Gyakorlatilag az egész pálya a tiéd.
Egyébként meg Budapest->Balaton nem vészes, egyedül a fővárosból kijöve lesz nagyobb forgalom, de ott amúgy is le van korlátozva a sebesség. Amint kiérsz bp-ről, onnantól már minden megy tempósan.
Gondolom azt az 1000 km-t Pesten vezetted le, ha onnan akarsz most elindulni.
Nem tudom, mennyit mész naponta, vagy milyen gyakran mész, de én 20 km-re lakom a munkahelyemtől, ez sem kevés, az napi szinten 40 km.
Ha már 1000 km-t mentem, főleg városban, az azt jelenti, hogy 25 nap megtettem ugyanazt az utat oda-vissza.
Lámpákkal, kanyarodásokkal, táblákkal, gyalogosokkal, stb... akkor egy egyenes úton haladás már csak ennél könnyebb lehet, ahol nincs jelzőlámpa, nincs gyalogos, tényleg csak amit írtak, hogy mindig légy észnél. De hát ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!