T-matricámmal rám dudálnak és még utána pofátlanul meg is előznek. Útmutatást kérnék erre a szituációra (kép). Mi lenne a helyes vezetési stílus?
Kép:
Én itt mennék jobbra. A zebrán nem jött senki, de én megálltam, hogy megvárjam kitisztuljanak a sávok. Mögöttem lévő rám dudált és már a fenekembe volt. (nem hirtelen fékeztem le). Szóval én itt nem szeretek fellhajtani arra a kis lehajtó sávra ami van, mert:
1) elég rövidecske az a "kihajtó sáv". nem mindegy hol várakozunk? a zebra előtt vagy a kiálló sávban? (egy autó volt csak mögöttem)
2) ott van egy buszmegálló, bármikor beeshet mögém (mögénk) egy busz.
3) erős napfényben nem igen látni ha valaki balról érkező főútról indexel, hogy le akarna állni a buszmegállóba. volt már ilyen szituációm.
Tehát án úgy vagyok vele hogy biztonságosabban érzem magam ha megvárom még a zebránál hogy pirosat kapjanak a balról érkezők és akkor hajtik ki. Erre fel a mögöttem lévő mercédeszes rámdudál káromkodik láttam a tükörbe és mikor végre elindulok ő még direkt felgyorsít és engem megelőz (persze hogy megtehette) mert már akkor szabad volt mindkét fősáv.
Szóval legközelebb inkább hajtsak fel? Vagy nincs gond vele ha ott várakozok a sáv előtt?
Itt ebben a helyzetben valóban nem értem mi okozott neked gondot.
Ez egy baromi hosszú gyorsító sáv, sok helyen fele ennyi sincs.
Ha nem volt gyalogos, akkor ne állj meg a zebra előtt fölöslegesen, mert valóban csak feltartod a forgalmat...
#11: Ugyan, hagyd.
Azt hiszi, hogy ő a helikopter és mindenki egy szemét, aki nem akar mögötte tökölni és ezért rádudál.
Mindjárt privátban elküld téged is melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!