Mit gondoltok, ennek mi lehetett a jelentése?
Autópályán mentem a külsőben, mögöttem jött egy osztrák rendszámú CLA Mercédesz a belsőben, vele párhuzamosan egy 4-es BMW magyar rendszámmal.
Mindkettő elég gyorsan jött, szerintem olyan 170-80 körüli tempóval.
Utolértek, a BMW fékezett miattam, a Merci elhúzott a belsőben, és pár száz méterrel arrébb lassított, aztán villogott 3-4-et az elakadásjelzőjével.
A BMW átment a belsőbe, utolérte, ment mögötte egy darabig, húzta rá a refit, de már jóval lassabban haladtak (kb 130-140-el)
A Merci maradt a belsőben, a BMW meg megelőzte jobbról, és rövidesen már nem is láttam, a Mercis tartotta a 140-es tempót tovább, és utána kiment a külsőbe.
Nincs jelentősége, csak érdekelne, kit mit gondol?
Az osztrák Mercit egy 60-70 év közötti idős férfi vezette,az utasa egy hasonló korú hölgy volt, a BMW-t meg egy 20-25 közötti srác, hasonló korú utassal.
Talán:
A Mercis osztrák elkezdte előzni a belsőben a barom BMW-st, az meg szintén elkezdte nyomni neki, nehogy már megelőzzék, így egymás mellett haladtak egy darabig, ekkor értek utol.
Az osztrák öreg úgy gondolta, ő rontotta el a túl félős előzésével, és elnézést kért a villogással a BMW-stől, hogy fékeznie kellett.
Az meg felháborodott rettenetesen, hogy valaki meg merte előzni, és rávillogva elhúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!