Munkabeosztásomból kifolyólag késő este járok haza erdőn keresztül biciklivel van lámpá de nem sokat ér. Éjjellátó szemüveg segíthet, hasznos lehet tapasztalat valaki?
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 12:01
1/9 anonim válasza:
Én ruszki katonai éjjellátót használtam párszor, az csak a fényt tudja felerősíteni, nulla fényben ott is kb. csak a feketeséget látod.
Ha ilyen sárga lencsés valamikre gondolsz, az nem fog szerintem javítani a dolgon.
Erősebb, LED-es lámpa szerintem a megoldás.
2/9 anonim válasza:
Persze, vegyél egy komplett kommandósfelszerelést, nehogy véletlenül beszerezz egy normális lámpát ahelyett a szilikonos 600 forintos csoda helyett, ami csak arra jó, hogy a rendőrök ne büntessenek meg.
3/9 anonim válasza:
Mondjuk ha veszel egy normalis lampat lehet csoda fog történni.......
4/9 anonim válasza:
Lehet kapni 1000 forintért "Energizer" LED kézi rúdelem lámpát, piszok erős a fénye és messzire világít, csak 2 db AA rúdelem kell bele. Tartót barkácsolhatsz hozzá, és világítási minőségben lesz egy 35 ezer forintossal egyenértékes bringalámpád.
5/9 anonim válasza:
Hülyeség az éjjellátó,annak árából veszel 30 jó lámpát :D
Power "cree"ledes lámpát a kínai már ad 3 ezerért és nagyon jó fénye van, akkuja tölthető .De felrakhatsz még egy fejlámpát is,de az is ledes legyen.
6/9 anonim válasza:
Vegyél egy erős LED lámpát. Egy éjjellátó árából 1 km-re elvilágítasz 360 fokban :D
7/9 Alex Fly válasza:
Inkább normális lámpét vegyél, azt nem csak az erdőben használhatod. Pár ezer forint egy Solarstorm, ha éjszakai terepezésre azt szokták használni, akkor neked is jónak kell lennie.
8/9 anonim válasza:
na igen :) 3-4000 forintért olyan lámpát kapsz amit lakott területen már szinte használni sem szabad :D
legalábbis nekem már szóltak, hogy brutálisan vakít a lámpa (pedig lefele van irányítva)
egy ilyen lámpa a legsötétebb erdőt is fényárban fogja úsztatni...
9/9 Alex Fly válasza:
De természetesen vehetsz éjjellátót is. Azt azért megjegezném, hogy ha véletlenül jön valaki szembe normális világítással, akkor valószínűleg ki fogod bírni röhögés nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!