Mit tegyek a kátyúba?
Szóval: A házunk előtt már több mint 1 éve van egy kátyú.
Eddig nem nagyon zavart mert kicsi volt, de mostanra már kimosta az eső, megnagyobbodott.Kb. 1méter átmérőjű (kör alakú), és 40 cm mély...
Tehetek bele valamit? Téglát+törmeléket? Vagy ne is foglalkozzak vele? Végül is nem az én feladatom.lenne betemetni...De hát mégiscsak zavar.
Valakinek van ebben tapasztalata esetleg?
MIt tegyek?
Ha a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében van az út, ezen az oldalon vannak telefonszámok és email címek, ahol bejelenthető, és javítják, a méretéből adódóan remélhetőleg előbb, mint utóbb.
De az előző hozzászólásodból látom, tudod, kit kell értesíteni.
Mindenesetre be lehet jelenteni újra, hogy az előző látszatmegoldás nem javított a helyzeten.
Plusz egy lehetőség, a miniszterelnök gyerekének nem arrafelé lesz a lakodalma a közeljövőben? Mert akkor csak a lakodalomig kell várni.
Sajnos nem egyedi probléma. Kis hazánkban nem kátyúkkal tarkított út van, hanem úttal tarkított kátyú.
Én már sokadszor szóltam be és persze nem jöttek ki. Ültettem bele muskátlit. Komolyan. Egyszer majd elszégyelli magát az illetékes.
Amilyen mély, jövőre talán próbálkozom a krumplival - de ez csak vicc.
Igen, az átmenő főutak kivételével az önkormányzat (ill. az általa megbízott cég) az illetékes.
Ha folyamatosan jelentgeted, egyszer talán megunják, és megcsinál(tat)ják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!