Ha mindenki büntetést kapna azok közül, akiket egyedül én láttam "átcsúszni" a piroson, akkor a rendőrség Hummerekkel járőrözne.
Szóval nyugi. :)
2017. febr. 16. 17:03
3/9 anonim válasza:
Kevés helyen van kamera, s három felvétel kell a bizonyításhoz.
A piroson akkor nem mehetsz át, ha biztonságosan meg tudtál volna állni.
Egyes kereszteződésekben komótosan történik a váltás (aránylag hosszú a sárga), van ahol gyorsabban.
A kiegészítőkben meg nincs is átmenet. Vagy zöl, vagy piros/sötét.
Szóval rendőrtől „lámpától” is csak akkor kaphatsz büntetést, ha minden gond nélkül meg tudtál volna állni,
de figyelmetlenségből vagy szándékosan nem tetted.
2017. febr. 16. 17:13
4/9 Alex Fly válasza:
A mit írtál az a sárgára vonatkozik. A piros lámpán nem mehetsz át (kivéve pár különleges helyzetet). Ami viszont igaz, hogy kiegészítő lámpáknál semmi nem jelzi, hogy váltás lesz, egyszerűen egyik pillanatról a másikra kialszik a zöld nyíl és kész. Ilyen esetben én is mentem már át a piroson. (Mondjuk lehetne váltás előtt villogó zöld, mint a gyalogosok esetén?)
2017. febr. 16. 21:03
5/9 anonim válasza:
Próbáld meg értelmezni, amit írtam. Vannak gyorsan váltó lámpák. A sárga 1-2 másodperc. Nem több.
2017. febr. 16. 23:40
6/9 anonim válasza:
"A mit írtál az a sárgára vonatkozik. A piros lámpán nem mehetsz át"
Ha féktávon belül kapsz sárgát, könnyen előfordulhat, hogy már piroson mész át. Ez szabályos.
2017. febr. 17. 07:58
7/9 Alex Fly válasza:
Ha féktávon belül vált sárgára a lámpa, akkor nem lesz piros azalatt, míg beérsz a kereszteződésbe.
2017. febr. 17. 08:39
8/9 anonim válasza:
Alex, mennyi olyan kereszteződést mutassak neked Pesten, amelyikben gyorsan vált a lámpa?
2017. febr. 17. 23:37
9/9 G-bor válasza:
Udv nem akarlak elkeseriteni, de nekem ez egy 50 esbe kerult. Hamar megtudod nekem 1,5 heten belul jott a csekk. Ha nem volt kamera akkor nincs gaz. ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!