Hogyan lehet kimászni egy veszélyessé váló előzésből?
Még régebben történt. Nem voltam már teljesen kezdő, de nagy rutinnal sem rendelkeztem.
Egy nagyon lassan haladó (lakott területen kvül kb. 50-el ment.) jármű előzésébe kezdtem egy összefüggő sor elején.
Már mellett voltam, amikor az elkezedett gyorsítani. Fokoztam a tempót. Szemből jött egy autó, de még messze.
Ha nem gyorsít az előttem menő szabálytalanul, teljesen sima lett volna a dolog.
De képtelen voltam megelőzni, mert nyomta az is. Gondoltam megszakítom a manővert, de mögé sem tudtam visszasorolni, mert felzárkózott közben a sor.
S már nagyon közel volt a szemből érkező is. Látva a helyzetet lassíthatott volna, de nem tette.
Végül is egy nagy gázadással, az utolsó pillanatban ki tudtam menni, de akkor már kivert a víz.
3-mas vagyok
Annyit tennék még hozzá, hogyha valakit előzöl, és az odalép neki annyira, hogy nem bírsz vele, akkor nem szégyen elvenni a gázt, és visszasorolni mögé. Persze ha van hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!