Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan lehet kimászni egy...

Hogyan lehet kimászni egy veszélyessé váló előzésből?

Figyelt kérdés

Még régebben történt. Nem voltam már teljesen kezdő, de nagy rutinnal sem rendelkeztem.

Egy nagyon lassan haladó (lakott területen kvül kb. 50-el ment.) jármű előzésébe kezdtem egy összefüggő sor elején.

Már mellett voltam, amikor az elkezedett gyorsítani. Fokoztam a tempót. Szemből jött egy autó, de még messze.

Ha nem gyorsít az előttem menő szabálytalanul, teljesen sima lett volna a dolog.

De képtelen voltam megelőzni, mert nyomta az is. Gondoltam megszakítom a manővert, de mögé sem tudtam visszasorolni, mert felzárkózott közben a sor.

S már nagyon közel volt a szemből érkező is. Látva a helyzetet lassíthatott volna, de nem tette.

Végül is egy nagy gázadással, az utolsó pillanatban ki tudtam menni, de akkor már kivert a víz.

2017. febr. 15. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is így csinálom, de egy jóval erősebb kocsival meg tudnak szivatni, velem már megesett...
2017. febr. 16. 06:43
 12/14 anonim ***** válasza:

3-mas vagyok

Annyit tennék még hozzá, hogyha valakit előzöl, és az odalép neki annyira, hogy nem bírsz vele, akkor nem szégyen elvenni a gázt, és visszasorolni mögé. Persze ha van hely.

2017. febr. 16. 07:32
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es! Mint írtam, vissza akartam sorolni, de nem volt hova.
2017. febr. 16. 09:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó, hát ha annyira nincs, hely, akkor megállsz. Még mindig jobb, mint 120-szal a szembejövőbe csattanni.
2017. febr. 16. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!