Hogyan lehet könnyen ráérezni arra, hogy miként manőverezzek az autóval?
Már 9 éve van jogosítványom, de mióta megszereztem azóta nem vezettem. Már akkor is gondot okozott pl. a két kocsi közé beállás. De a vizsgán szerencsém volt és persze előtte sokat gyakoroltuk az oktatóval.
Most vettem megint pár órát, de nagyon nem megy. Nem érzem, hogy mikor kell elkezdeni tekerni a kormányt és mennyit tekerjek rajta, és mikor kezdejem vissza szedni, hogy egyenesbe kerüljön a kocsi.
Olyan gondom is van, hogy nem látom a kocsi elejét és a végét, ebből következően nem érzem, hogy milyen messze vagyok az akadálytól.
Van más is akinek ez ennyire nehezen ment? És hogyan sikerült megoldani?
Nagy szükségem lenne arra, hogy vezessek, de így nem merek elindulni, mert parkolni mindig kell valahol.
Segítsetek!!!!
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
Ha továbbra sem megy, akkor tömegközlekedés, mert balesetveszélyes vagy.
Bocsi, de ti vagytok azok az emberek, akiknek soha a büdös életben nem engedném, hogy autót vezessetek, mert a szó valódi értelmében nem vagytok rá képesek.
Az első válaszolónak köszönöm.
A másodiknak: Kikérem magamnak. Nem vagyok balesetveszélyes. Ugyanis nem vezetek. Pontosan ezt írtam le, csak el kellett volna olvasnod.
Nem véletlenül veszek újra órákat. Csak tanácsot akartam kérni... hátha van valakinek jó ötlete.
Ez a parkolás másnak is problémás lehet,mert a német elvtársak a BMW -nél megoldották.
ez baromi jóóó :-))
A fenébe, hogy nincs pénzem egy BMW-re!! :))))
Én vagyok az akinek kikérted a magadét.
Azt írtad, hogy megint vettél pár órát, de nem megy.
Én ezt úgy értettem, hogy oktatóval forgalomban gyakoroltál, ha nem így volt, akkor elnézésedet kérem.
Amúgy szabad megkérdeznem a korod és nemed?
Szia.
Igen, oktatóval, de nem a forgalomban, hanem a rutinpályán, és a kérdés kiírása előtt összesen 3 órát vettem.
Ma még kettőt, de már sokkal jobban ment. Nem a vezetéssel van a problémám és nem is az úton tartással. Kanyarokban is simán követem az utat, tehát nem vagyok teljesen dilettáns.
De a mai órán azt hiszem rájöttem, hogy mi a baj. Sokkal lassabban kell megoldanom a parkolást. Túl gyorsan szeretném és mire meglátom, hogy rossz felé megy az autó, döntök és cselekszem, már késő, mert addigra 1 méterrel odébb vagyok. Ezt szűk parkolóban két kocsi közé beállásnál nem megengedhető, mert csattanás lenne a vége.
Szóval asszem a kulcsszó: lassan.
Most már úgy érzem menni fog. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!