Ha C kategóriás jogosítványnál megcsinálom a GKI-t az érvényes az E kategóriásra is vagy ott új GKI kell?
Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 08:44
1/3 szántóvető válasza:
nincs az e-hez gki,az kéne még csak..
2/3 anonim válasza:
Az E-hez valóban nincs GKI, de ...
Elméletben az érvényes jogsid számának kellene szerepelni a GKI kártyán is. Ergo kiváltod a C-t, azzal megcsinálod a GKI-t, majd kiváltod a CE-t, akkor a szám már nem fog stimmelni.
Mellesleg, ha egyből csinálod az E-t is, akkor teljesen felesleges szerintem kiváltani miatta a jogsit. (Hacsak nincs valami tuti munkahely, ami miatt megéri.)
Egyébként ennek a szám mizériának a gyakorlati oldalára én is kiváncsi lennék. Még van időm, szóval nem is nagyon foglalkoztam vele, de a jogsim cirka 10 hónappal hamarabb fog lejárni mint a GKI és a sofőrkártya. Volt ahol azt hallottam, hogy újítani kell mindkettők, más azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele.
3/3 Beviz Elek válasza:
Amikor kiváltod az E-t, akkor szólsz hogy már van GKI-d. Valami kódot beírnak és kész is a dolog, nem kell GKI kártyát cserélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!