Érdemes-e lefényképezni és feljelenteni a szándékosan szabálytalankodókat?
A lakóhelyünkön van egy gyalog- és kerékpárút, ahová gépjárművel behajtani tilos. Nos ezt többen szándékosan megsértik ezzel veszélyeztetve az ott bicikliző vagy éppen játszadozó gyerekeket és persze másokat is.
Persze a kérdés általános. Érdekelne mindenféle ezzel kapcsolatos válasz.
A parkolási bírságnál nem téged fényképeznek, ahogy tilosban vezetsz és mosolyogsz.
A rendőrséget pontosan nem tudom. Romániában pont ezért kapcsolták ki az állandó traffikat. Azt, hogy kocsiból lehet-e, azt nem tudom.
:)
nem is azt firtatom, hogy vezetés közben hanem azt, hogy a autó tulajának beleegyezése nélkül.....Ettől függetlenül ismétlem én már csináltam ilyet és működik!!! HA valaki nem ért a szép szóból, akkor ért a bírságból. Mellesleg itt nem véletlen benéztem a táblát-ról van szó, hanem szándékosságról.
:)
Milyenokbólhajt be oda? Gondolom nem azért, mert látja a tiltótáblát és érzi, hogy neki oda KELL mennie.
Lehet, hogy oka van. Szerintem én is megtenném, de lassan, hogy vigyázzak a gyerekekre és a biciklisekre. És még a szúrós szemmel néző felnőttekre is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!