Ha balra kanyarodasnal egy olyan savba kanyarodok ami megszünik, akkor megbukok forgalmin?
A példa kedvéért itt egy hasonló hely:
Tehát ha itt a külső kanyarodóból teljesen szabályosan a megszűnő külső sávba kanyarodsz, akkor az oktatód szerint megbuksz vizsgán? Az hülye!
Véletlenül írtam ki ide, és már nem tudtam korrigálni, amikor rájöttem a hibámra. Nem váltottam sávot, és záróvonalat meg pláne nem léptem át. Igen , aki mutatta itt a példát, hasonló volt a szituáció. Akkor valószínűleg túloz az oktatóm. A héten vizsgázok, szerintem jól ment a vezetés. Csak ezt a szituációt nem tudtam hova tenni.
Köszönöm mindenkinek a válaszát, és bocsi a rossz kategóriáért. :)
Ha normális az oktatód, akkor végigjártok minden vizsga útvonalat és figyelmeztet a buktatókra időben!
Én összesen két órát vezettem, nagyrészt a vizsga útvonalakat jártuk be. Megnéztük hol vannak a jobbkezes utcák, hol lehet hibapontokat gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!