Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaz az, hogy Németországban...

Dynamix kérdése:

Igaz az, hogy Németországban nem szabad vezetnie annak a sofőrnek akinek nincs meg még egy éve a jogositványa?

Figyelt kérdés

2016. aug. 21. 21:09
1 2
 11/17 JohnnyBoy002 ***** válasza:
100%

1. Nem tudsz helyesen írni, mielőtt németbe mész menj be a könyvtárba és kérd meg az ott tartózkodó könytárost, hogy csapjon arcon egy helyesírási szótárral!

2. Azt, hogy autópálya a kérdés elején nem kötötted ki, egész Németországra szólt a kérdés!

2016. aug. 21. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Amugy mondom azt hallottam, hogy az autopályán nem szabad vezetni."

Olvasd már vissza a kérdésed, mert abban szó sincs autópályáról!

2016. aug. 21. 23:29
 13/17 anonim ***** válasza:

A 7. vagyok és világosan leírtam, hoyg itt Németorza´gban mi a szabály.

17 és 18 éves kor között érvenyes jogosítvánnyal akkor vezethetsz, ha van melletted egy felnött.

18 éves kortól egyedül is vezethetsz.

Olyan meg nincs, hogy autópályan nem - ezt nem tudom, honnan szedted: a jogosítvány VAGY érvényes, és akkor mindenhol az, VAGY nem, akkor meg sehol sem vezethetsz ennek hiányában.

2016. aug. 22. 07:32
 14/17 anonim ***** válasza:
erdekes lesz, a nejem most teszi a jogsit bebaszarintana ha nem autopalyan jonne haza, mert friss:-D
2016. aug. 22. 15:41
 15/17 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Mondjuk én anno a jogsi megszerzése után 3 hónapra rá mertem autópályára merészkedni, akkor is remegtem, pedig az első utam 3 km-es volt :D
2016. aug. 22. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:

"erdekes lesz, a nejem most teszi a jogsit bebaszarintana ha nem autopalyan jonne haza, mert friss:-D"

Pedig akkor komoly tapasztalatot szerezne mire hazaér landstraßén.:)

2016. aug. 22. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:
hat az tuti, plane ha stockholmon keresztul jön majd apro kiterovel :-D
2016. aug. 23. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!