Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Újpestiek! Egyet értetek...

Újpestiek! Egyet értetek azzal az új rendelettel, hogy, a lejárt műszakis autótokkal nem parkolhattok a saját házatok előtt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pff.....ez ÚJPEST !!

Hajrá FTC !

xD

2010. ápr. 15. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még szép. Hogy is nézne ki a város, ha mindenki ott tárolná a roncsát a ház előtt? Az utca közterület.
2010. ápr. 15. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
jogos!! 2.-al értek egyet! Így is alig van parkolóhely:))
2010. ápr. 15. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nem hallottam erről a rendeletről, de részben jogosnak tartom. A mi házunk 40 lakására kb. 9 szabályos parkolóhely jut, és volt olyan autó, amelyik ebből vagy két évig használaton kívüli állapotban foglalt egy helyet. Nagyon örültem, mikor végre eltűnt onnan valahogy.
2010. ápr. 15. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Javítok: 2x40 lakás, mert két lépcsőház.
2010. ápr. 15. 15:29
 6/8 anonim válasza:
Nem!!!!!!!
2010. ápr. 21. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Közterület az utca, de nem tudom, itt is vannak 《18.ker., ráadásul főút), ahol kiírják, hogy xy rendszámú autó helye. Nem tudom, szabályos-e, és ha igen, mennyibe kerül...
2022. okt. 23. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem újpesti rendelet, forgalomból kivont autót sehol nem lehet közterületen tárolni.

Régen, ameddig volt rá kapacitás és pénz, az ilyen autókat egy felszólító kihelyezése után 30 nappal elvitték. Ha fél évig nem kereste a tulajdonos, árverésen vették meg bontósok (szinte vas árban, kilóra) az ilyen autókat.

2022. okt. 23. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!