Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Megállás menetiránnyal szemben?

Megállás menetiránnyal szemben?

Figyelt kérdés
Van a városunkban egy útszakasz melynek az egyik irányból nézve menetirány szerinti jobb szélén megállást és várakozást tiltó tábla van kihelyezve, tehát csak a másik oldalon lehet parkolni. Haverom apja pedig menetiránnyal szemben parkol ott, szóval az úttest baloldalán és arról szól a vita, hogy szerinte, ha a jobb szélen megállni tilos tábla van akkor lehet nyugodtan a másik oldalon menetiránnyal szemben parkolni, szerintem pedig a szabály nem ezt mondja, hanem csak arról rendelkezik, hogyha tábla nem tiltja akkor csak a menetirány szerinti jobb szélen lehet parkolni max 30 centire a padkától, szerintetek? Előre is köszönöm!

2016. júl. 5. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsónsk igaza van! Viszont még egy észrevétel. Ha tovább mész, még szerencse, h a gyalogosok átérnrk a zebrán, ami következik. :)

Minden lépéssel előbbre vannak.

2016. júl. 5. 20:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöldek! Legalább teljesen meggyőződtem, hogy nincs kivétel, és majdnem bedőltem a hülyeségnek.. na mindegy.
2016. júl. 5. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez még hasznos link [link]
2016. júl. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!