Szájmon89 kérdése:
Üdv Tegnap mentem Belvárosba (8ker) késő este nem jártam még ara sose, behalytottam, bent megfordultam és kijötem (behalytani tilos kivéve célforgalom) ba nem mentem el jobra hanem mondjuk ugy hogy egyenest mentem továb (balra) mire számithatok?
Figyelt kérdés
Térfigyelő is volt, aki jött jobrol az is behalytot, hogy ilyenkor számithatok birságra, viszont volt külön bekanyarodo sávom balra?#kivéve célforgalom #Behalytani tilos
2016. jún. 19. 22:18
11/16 anonim válasza:
Én nem akadok ki a helyesíráson, kb letojom magasról...és a kérdésedre válaszolva : a "kivéve célforgalom" kitétel miatt nem kell számítanod semmi büntetésre! Ez 100 % ,ne aggódj! Esetleg ,rendőr ,ha éppen akkor megállít ,az megbüntethetett volna... de ha okos vagy akkor kimagyarázod azt is, pl : ide jöttem a 12-es számba mert a vaterán megnyertem liciten egy helyesírási szótárt, és itt lakik az eladója, azt mondta itt találkozzunk :D És máris célforgalom vagy.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi segítségedet...
2016. jún. 20. 22:10
13/16 anonim válasza:
Ha már helyesírás... Első.. Főleg Te, de a többi sem panaszkodhat. Mindannyiótoknak : NAGY NAGY NAGY NAGYON NAGY VANILLIÁS KEKSZKARILA JÁR! Remélem jól laktatok! ;)
14/16 A kérdező kommentje:
;)
2016. jún. 22. 20:55
15/16 anonim válasza:
Mi van, csináltál egy másik felhasználót kérdező? :D
16/16 A kérdező kommentje:
Nem nem 😎
2016. jún. 23. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!