Indexlámpa MTB biciklin városban nem nevetséges?
Figyelt kérdés
Újabban árusítanak ilyesmiket, ráadásul féklámpa is egyben. Még nem láttam ilyet élőben, de gondolkodom, hogy veszek egyet. De attól félek, furán fognak rám nézni.
Itt van egynek a bemutatója:
2010. ápr. 11. 01:16
1/7 anonim válasza:
Én ilyet kb 5-6 éve láttam,akkor 11 ezerért árulták Érden ,ahol lakok,de végül nem vettem meg,mert ugratgattam,aztán ugyis csak összetört volna.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Amit belinkeltem az kivételesen egy drága darab, vezeték nélküli, akkus. Elemes olcsóbbak már 1500-3000 forintért is kaphatók.
Pl.:
2010. ápr. 11. 01:38
4/7 anonim válasza:
pár éve láttam először nekem bejön..veszteni nem vesztesz vele semmit, maximum egy kórházi éjszakát szalasztasz el :D szerintem vedd meg hasznos lehet
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szívesen várom a további véleményeket.
2010. ápr. 11. 18:48
6/7 anonim válasza:
Szerintem ennek leginkább éjszaka van nagy haszna, mert napközben nemigazán látszik. Furán biztos nem néznek rád, de nappal én maradnék a kézzel való indexelésnél, sötétben viszont mindenképpen jó lenne egy ilyen :)
7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Egyetértek, szerintem is csak sötétben hasznos, akkor viszont nagyon, mivel a kezet nem szokták kivilágítani. :)
2010. ápr. 13. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!