Sok ilyen nő van? Parkolás.
Beparkolok orral, párhuzamosan a csíkokra, tök középre, aztán amikor indulnék el, akkor beáll mellém egy 3,14csa hót csámpásan, majd megkérdezi, hogy arrébb álljon-e, hogy én ki tudjak állni.
Miért nem parkol normálisan???
Több oka van.
Gyakran azért parkolnak ferdén, mert orral állnak be még egész böhöm autókkal is. Ez érthető pl. ha sok csomagot kell bepakolni, de amúgy hátramenetben sokkal pontosabban lehet odatenni a kocsit. Aki ferdén áll, szinte mind orral állt be, meg lehet nézni. Korrigálni meg már lusta, úgy áll meg, ahogy épp a motor lefulladt.
Akik két helyet foglalnak el kicsit megértem, mert ezzel elhárítják, hogy melléjük parkoljanak közel. Ezt azóta értem meg mióta az én kocsimnak is többször nekib.szták az ajtót, volt, hogy annyira, hogy cseréltetnem kellett a sérült karosszériaelemet.
Egyébként meg prózai oka is van: a vezetők nem elhanyagolható része egyszerűen béna, nem érzi a kocsiját, nem tud vele manőverezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!