Lazer Tornado bukósisak: vélemény?
Tegnap vettem egy Lazer Tornado Cobra bukósisakot. Az ára egész tűrhető (29 ezer Ft-ra volt leárazva)!
Ugyanakkor furcsálom hogy gyárilag pinlock-kal szerelt és mégis PÁRÁSODIK! Ez mitől lehet?
Ha jól tudom, ez több más, hasonló kategóriájú gyártmánynál is probléma. Nekem GREX van, az is párásodik, hiába vannak nyitva a szellőzők - de csak álló helyben. Menet közben semmi gond. Ha neked akkor is párásodik, akkor a szellőző rendszerrel lehet valami gond, ez sajna gyári hiba.
Másik: kismotorra jó, nagymotorra (80-100 fölötti sebességnél) már kevés. Illetve ha egyszer is "koppansz" vele, még ha nem is látszik rajta semmi, szigorúan kuka!
De keress rá a neten, hátha találsz tesztet, leírást.
A saját hülyeségemből adódóan félrevezethettem 1-2 embert! Mint kiderült, nem a pinlock párásodott, hanem a szemüvegem :) Ez addig nem tűnt fel amig nem közlekedtem felhajtott plexivel.
Egyébként robogóhoz vettem! De tesztet sehol nem találtam róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!