Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Csak számomra tud bosszantó...

Csak számomra tud bosszantó lenni mikor egy kisautóval szemben "izmoskodik" valaki?

Figyelt kérdés

3 éve van jogosítványom, és a legtöbb haverom/barátom most ért oda,hogy ők is megszerezték a jogosítványt.

Ki a saját pénzéből, ki az apjáéból vett 100 ló feletti vasat.

Nekem 6N Polo-m van 2 éve, tökéletes, főleg mert pestiek vagyunk, és bár én is örülnék ha erősebb lenne, de fogyasztás szempontjából ez kell ide.

Sajnos csak 45 LE, de én egy ízléses darabnak tartom, sehol nem rohad, egységes, van rá költve bőven, és mégsem egy sufni tuning szar, a KPM nem tud belekötni, de mégsem olvad bele a környezetébe.

Számomra is meglepő, de múltkor is kiálltunk egy parkolóba haverokkal, és odajött egy 40-es férfi,hogy kié a Polo mert nagyon szépen meg van csinálva, és gratulál hozzá,hogy ennyire ízléses.Ezt úgy,hogy volt ott olyan autó amibe milliók lettek ölve, és biztos,hogy jobb mint az enyém, de mégis az én autóm lett megdicsérve.

Ezen kívül több pozitív megjegyzést is kaptam már rá.(főleg négyszemközt)

De amióta "mindenkinek" van autója azóta gyakran kap támadásokat a kocsim, főleg a teljesítményére. (sajnos én ilyen érzékeny vagyok, ezért is fogalmazódott meg bennem a kérdés)

A kedvencem meg amikor hajnali 2-kor az üllőin legyorsul mindegyik, és a vicc,hogy még így is van amelyik "szenved".(de természetesen bárki otthagyja, 45 lóval nem csoda)

Csak érdekes,hogy amikor már van egy kis forgalom, akkor ők folyamatosan beragadnak, én meg tudok haladni a Polo-val, mert az a közeg való neki, elfér a legtöbb olyan helyen ahol az átlag/nagyobb autók nem, és közülük még mindig én vagyok az aki "tud" vezetni.(a 2-3 év előny miatt)

Nem szoktam magam hagyni ha "támadnak", és tudom,hogy ez nagyon gyerekes panaszkodás, csak már volt egy vita amiben mindenkit kiosztottam, nagyjából ezt elmondva, és persze eredménytelenül.

Így jelenleg ott tartok,hogy nem megyek el velük, de azért a sérelmek még bennem vannak, mert szerintem igazságtalanul bántják az autómat, addig persze jó volt amíg csak nekem volt.

Nem tudom mit várok a kérdéstől, mindenki azt válaszol ami jól esik neki, a kérdés pedig fent olvasható, ha valaki elfelejtené mire a regényem végére ér.

Köszönöm ha elolvasod, és válaszolsz!

2016. máj. 16. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Abból kiindulva, hogy még te is szégyellsz ide felrakni egy képet csak egy ízléstelen f0sch lehet.

Ahogy az is nyilvánvaló, hogy "menőre" csináltad, mert neked ez tetszik. Csak azt kéne megérteni, hogy amikor egy 250e forintos autót nem gyári állapotba akar valaki hozni az inkább tragikomikus, nem menő.

A másik dolog, amit meg kéne érteni, hogy amikor pimpeled a xarodat azzal bevonzod a többi hülyét, aki ahelyett, hogy venne egy becsületes autót inkább vesz egy xart amit pimpelhet. Innentől kezdve meg mindig a saját lesz a fain és a tied a xar. Ennyire egyszerű a válasz a kérdésedre.

Tudom, hogy ezt még nagyon nehéz felfogni, mert csak egy huszonéves kis nyikhaj vagy, aki azt hiszi, hogy apuci segítsége nélkül vett egy kocsit és még "nagy kerékre meg nagy zenére" is összespórolta a pénzecskéjét eredmény. Hát nem az. De erre majd idővel rá fogsz jönni, ahogy benő a fejed lágya. Ahogy arra is, hogy 2 féle autó van. Az egyik, amivel közlekedik az ember. Az csak egy tárgy, semmi több. És van a hobbiautó - na azzal viszont nem közlekedik az ember, hanem a hobbitól függően vagy pályázik vagy óvja a garázsban. Te mindhármat akarod egyszerre, ezért vonzod be a (hasonló) hülyéket és csapkodjátok ki a kukitokat a motorháztetőre, hogy kinek szőrösebb.

2016. máj. 16. 12:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Na jó, te tényleg hülye vagy.

Akármilyen kocsit felraknék, már csak azért is azt mondanád,hogy szar, és azért nem teszem fel.

Nincs semmi pimpelés, harmadszor is leírom,hogy egy KPM-es nem tudna belekötni, ergo semmi extra, de mégsem olyan mint a többi Polo.

De végül is ezt nem várhatom el,hogy felfogd.

Ezennel befejeztem a veled való vitát, mert egyre inkább úgy érzem, lesüllyedek a hülye szintjére, te pedig ott rutinosan győzedelmeskednél.

2016. máj. 16. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

Én csak megadtam neked a választ arra, hogy miért "izmoznak" veled. Hogy mit kezdesz vele már csak a te dolgod.

De már abból is látszik, hogy kis durcás takony gyerek vagy, hogy kérdezel, de ami nem a te véleményed az nem érdekel, csak hisztizni tudsz rajta. Ha szerencsés leszel pár év és kinövöd.

2016. máj. 16. 13:55
 14/15 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én szeretném fordítva feltenni a kérdést, miért izmozik valaki egy láthatóan jóval erősebb autóval?

Nincs bajom a 6n Polo-val mivel nekem is volt, sőt volt 6n Classicom és 9n3-as Polo-m is.

Én a múltkor úgy jártam, hogy az M0-áson mentem hazafele, elég dinamikusan pont egy 6n Polo-t értem utol ami indokolatlanul ment a belső sávban, ráadásul ültek benne legalább 4-en, szóval az amúgy sem combos autóval szándékosan feltartottak.

Én nem foglalkozom az ilyesmivel sokat, ha nem tart jobbra legyen az ő baja, kényelmesen kielőztem jobbról, bár igazából elhaladás volt, nem is szlalom, mert jó pár száz méteren a kutya nem volt abban a sávban.

A srác agya bedurrant, gondolom valami boyracer volt, igazából tudta, hogy esélye sincs versenyezni, de hogy megnyugtassa magát, mikor utolértünk több autót, ő egyszerűen 130 körüli tempóval a leállósávon végigelőzött mindenkit és elkezdte nyomni ami kifér...

Ezután döntöttem, úgy hogy ez elmebeteg, hagyom elmenni.

Gondolom nála most az a sztori, hogy jött egy köcsög BMW-s de megmutattam neki mi a tuti, 60-70-80 lóval lenyomtam!

2016. máj. 16. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem erről az jut eszembe, hogy olyan mintha pónival mennél el egy lovas társasággal bárhová. Mindenki élvezi a nagyobb ló adta lehetőségeket. Azzal lehet igazán vágtatni. Az az igazi lovaglás. Nem is várhatod, hogy egy kategóriába soroljanak magukkal. Ettől függetlenül meg lehet ülni a pónit is és lehet az a póni gyönyörűszép a maga kategóriájában, de nem a lovakkal egyenértékű.
2016. máj. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!