0,42 % mért az alkohol szonda közuti ellenőrzéskor. Milyen büntetésre számithatok?
Több évre eltiltottak, sokadik jogosítvány nélküli vezetés stb, de még sajnáljunk meg?
Gondolom ha elgázoltál volna valakit akkor is itt sírnál, hiszen csak 5-6 sör volt, kaparják már össze csórikámat az tök normális amit csinálsz.
Igen, börtön. Megérdemelnéd. Felelősség vállalása, tudod... Vagy nem tudod...
Egyébként nincs olyan mentség ami feljogosít az ittas vezetésre.
Az olyan stílusú privát üzenetre amit összehánytál, mit lehetne írni? Szánalom, legalább stílust vihetnél bele... (15 szóból 5öt nem sikerült helyesen leírni...)
Egyébként aki azt írja, hogy egyre szigorúbbak, persze, ez igaz. Egy bajom van vele. Ez is ugyanúgy megy mint az állatkínzás téma. A híradóban két hétig harsognak, hogy letöltendő börtön meg hasonlók, aztán a végén semmi se történik. Látszik a fentin is, hogy ugyanaz az eset.
hát ha ilyen agresszív vagy vezetés közben is, akkor sajnálom aki az utadba kerül. Mondjuk aki felhozta az agyonlövést, az se 100-as
Tudod már, hogy mi a bünti?
Hello én 0,30- at fujtam
8 honap el tiltas , 120 ezer ft..
Egyszer előtte el voltam már tiltva 3 honapra..
Szoval ennyi az én történetem hátha segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!