Kitől tudhatom meg, hogy közlekedési kihágásért büntetést kaptam e vagy sem egy bizonyos napon?
Figyelt kérdés
Győrben a 83 as főútról a Pápai útra kanyarodtam, és már pirosra váltott a lámpa, amikor a kereszteződéshez értem. nem volt kedvem megállni, mert még úgy éreztem beleférek, de az ott lévő kamerás rendszer ezt lehet nem úgy gondolja majd.. Kitől tudnám megkérdezni, hogy aznap én kaptam e bírságot e vagy sem? Van erre lehetőség? ÉS amúgy azok a kamerák képesek a piroson áthaladást is észlelni, illetve rögzíteni, vagy csak a gyorshajtást?2016. márc. 10. 21:37
1/5 anonim válasza:
Én nem tudom hogy Győrben hogy működnek a dolgok, de ha nem fixen telepített trafin mentél át, akkor nem valószínű hogy lekapott. Ha viszont tényleg egy fix trafival találkoztál akkor az mindent lekapott, biztonsági öv, telefon, piros lámba, sebesség... minden!
2/5 anonim válasza:
Ha lenne valami, azt megtudod 2 héten belül.
"de az ott lévő kamerás rendszer ezt lehet nem úgy gondolja majd."
Egy kamera nem gondol semmit.
"ÉS amúgy azok a kamerák képesek a piroson áthaladást is észlelni, illetve rögzíteni, vagy csak a gyorshajtást?"
Sima önkormányzati térfigyelők. Nem baj ha tudatlan vagy. legalább kicsit beijedsz és lassítasz.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, szólnak majd, ha fizetni kell :)
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez biztos, hogy önkormányzati kamerák csak, és nem mérnek semmi mást, csak térfigyelnek?
2016. márc. 10. 22:22
5/5 anonim válasza:
Láttál már fixen telepített sebességmérőt? Na ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!