Mit tudok tenni ha parkolok, beállnak elém és nem kiállni?
Ez pont ma történt velem, ilyenre gondolok hogy valaki egyszerűen a kocsim elé áll.
Szerencsémre ez egy tüzép telepen volt és adtam egy 500-ast a targoncásnak, ő meg arrébb rakta a kocsit.
De mi van olyankor ha bárhol máshol a városban történik? Mit lehet tenni? Főleg ha sietek és várjak 3 órát a kocsitulajra?
"Tüzépen vszinü pàr peecre ment be"
És ez feljogosítja hogy másokat akadályozhasson? Egyébként 1 órát kerestema tüzépen és környékén a kocsi tulajdonosát. Emiatt lekéstem egy fontos tárgyalást.
"epp eszü targoncàs nem kockàztat több 10000es kàrt 500ft ert "
Az én káromat ki téríti meg. Lehet emiatt elúszik egy több milliós projekt, mert másodszor már nem akar tárgyalni velem a tárgyaló felem.
Targonca arrébb rakta besza behu :DDD
Amúgy én már csak azért sem parkolnék így le mert még a végén az illető megpróbálna így is kiállni, abba pedig jobb bele se gondolni... :D
... aki milliós projektekről tárgyal, az enm jár tüzéptelepre. tüzéptelepre az jár, akit a milliós projektekről tárgyaló főnöke elküld oda valami piszlicsáré üggyel.
A targonca meg szép mese volt, kár hogy nem igaz.
Nincs aza buta targoncás, aki ezt bevállalja, és nincs az a tulaj, aki ezért ott helyben nem veri szét a képét a targoncásnak egy lapáttal ezért. De azért a sztori kiszínezésére ügyes próbálkozás volt.
"aki milliós projektekről tárgyal, az enm jár tüzéptelepre"
Nem tudtam hogy ki vagyok tiltva a tüzéptelepről. Majd máskor felbérelek egy olyan embert aki bemehet egy tüzép telepre.
Látom funkcionális analfabáta is vagy, átjött a lényeg.
Leírtál egy sztorit, és vetíteni akartál a sosemvolt milliós projektjeiddel, erre utaltam.
Aki képes milliós projektekről tárgyalni, annak egy ilyen szituáció megoldásához kb. három percre van szüksége, és nem a gyakorikerdesek.hu-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!