Külföldi állampolgár lévén, Angliában autóbalesetet okoztam, amiben szerencsére senki sem sérült. A gond (ok) pedig, hogy nincs jogositványom, alkohol befolyása alatt álltam valamint nem is az én autómmal?
#9!
Méghogy én kárörvendő? Inkább azt mondanám, hogy jószívű jószívű vagyok. Pl. Neked is csak annyit kívánok, hogy egy ilyen emberke jöjjön veled szemben......
Aztán amikor kikapirgálnak a roncsból, legyél ám nagyon megértő vele!
9:
Arra aztán nagyon büszke lehetsz, hogy nem volt egy olyan apád aki úgy felpofozott volna, hogy a falon húzod végig a taknyodat. Akkor nem nőttél volna fel hülyén.
A kérdező pedig eléggé nagy kamu mesét írt a kommentjébe, ilyen eset nem történt meg. A kérdés okafogyott.
11es igen büszke vagyok h ennyit levezettem balesetmentesen és érdekes h a nagyarcú jogsis ismerőseim akik lehurrogtak és a sza4os jogsijukra verik a nyállukat több balesetet is okoztak.
12es olyan mint én? Mert akkor elmennénk egymás mellett, és a kérdező sem okozott személyi sérülést.
13as pont apám tanított meg vezetni Mert nekem ez hobby is egyaránt, csak anyagi. okok miatt nem tudtam versenyezni. Mellesleg 8éves korom óta vezetek szinte napi rendszerességgel, 12évesen már jobban vagyis inkább biztonságosabban vezettwm egy átlag 10éve jogsis embernél. Kockaladán tanultam vezetni ès csúszkálni 'driftelni' is, azóta számtalan autót kipróbáltam/használtam.
Motorozni crossal kezdtem 14 évesen utána inkább enduroztam ami azért is fontos Mert ha forgalmba történik valami, elmegy a segge kanyarba akk nem elesek v balesetet okozok csak mosolygok.. mellesleg reflexeim is jobbak az átlagnál Ennek köszönhetően. Aki meg még mindig arcol az leginkább azután tegye ha terepen tud tempot menni egy 100kgs 60Le-s motorral v vezetett annyit balesetmentesen mint én. És h miért nincs jogsim? Többször meg kellett álnom v eluthettem volna. A rendőrt ugyh kaptam már elèg eltiltást meg birságot h elmenjen a kedvem egy időre
"...nihil probat qui nimium probat..."
mondták egykor a rómaiak.
(azaz: semmit sem bizonyít, aki sokat bizonyít) ;)
14:
Én arra értettem hogy miért nem vert össze apád, hogy "beszívva" vezettél. vagy ti már csak ilyen "liberális" család vagytok, mindenki be van állva egész nap azt jónapot?
Egyébként egy percig se gondold azt, hogy bárki elhiszi itt a kis mesédet.
16os olyat nem mondtak h Aki folyamatosan csak kukacoskodik az egy p0cs? Más kérdésnél is észrevettem már h ritkán válaszolsz, viszon annàl inkább egy szörszálhasogató here vagy. Azt hiszel el amit akarsz, de ink irigykedj az lényegesen jobban megy, illetve kárörvendj. Am se vizonyitottam hanem elmondtan a dolgok hàtterét.mind1
17es nem, nem pofozott fel Pedig rámfért volna, akk már nem velünk élt. Neked se kell elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!