Mennyi az eselye, hogy lelonek egy Magyarorszagra tarto gepet felszallas kozben Londonban? Vagy bomba robbanasnak a fedelzeten, repuloteren?
50 százalék? Te se tippmixelj és lehetőleg aktuáriusnak se csapj fel...
Nagyon minimális az esélye, de természetesen nem 0 és igen, magasabb, mint akár csak néhány évvel ezelőtt is. De én a helyedben sokkal jobban aggódnék, hogy ismét a levegőbe repítik a londoni metrót vagy épp egy pub vendégeit kínálják meg Kalasnyikovból...
(A véleményem egyébként az, hogy nem szabad félni. Óvatosnak lenni jó, pl. a gazdátlan csomag a metrókocsiban igenis jelentendő a rendőrségnek akár Budapesten is, nemhogy Londonban. De félni és úgy szervezni az életedet, hogy inkább 2-3 napot utazol szárazföldön mintsem repülj... TUlajdonképpen akkor azt csinálod, amit a terroristák akartak.)
"50 százalék? Te se tippmixelj és lehetőleg aktuáriusnak se csapj fel... "
nem tudom mit vagy úgy oda......ha a kérdés színvonalát nézzük,ez egy tökéletes ugyanolyan színvonalú válasz rá!!
"Most volt Franciaorszagban ugye a terror tamadas."
Ehhez képest Egyiptomban robbantottak fel egy orosz repülőt!
Figyelsz ám rendesen.
:D
Megnyugtatást?
Tuti nem lesz semmi gond, nem fogják bántani azt a repülőt ezt tutibiztos, hidd el nem lesz semmi gond, ha kell privátban a lottoszámokat is elküldhetem...
De most komolyan, mégis hogy nyugtassunk? Jövőbe nem lát senki, holnap még egy aszteroida is becsapodhat...
Két helyes válasz van.
Az egyik, hogy 50% az esély. Vagy igen, vagy nem.
A másikat megkapod, ha kiszámolod, hány gép indul, hány utassal, mekkora eséllyel terrorista az egyikük, mekkora az esélye, hogy a bomba meghibásodik és nem lép működésbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!