Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez a duda vajon nekem szólt,...

Ez a duda vajon nekem szólt, vagy inkább az előző autónak?

Figyelt kérdés

Városban, beláthatatlan dupla zárós szinte hajtűkanyarban, egy újabb Fiat Bravo előzött engem, és a mögöttem lévőt.

Én már láttam,hogy jönnek szemből, így azonnal lassítottam, majd mire mellémért a Fiat már láttam is a szemből jövőt, így beleálltam a fékbe, ezzel együtt a mögöttem lévő tövig nyomta a dudát.

A Fiat éppen betudott jönni elém.

Én össze-vissza szartam magam, még koccanást sem láttam, nehogy már nekem ott halljon meg valaki.

Nem támogatom az "aki hülye haljon meg" elvet, én azt támogatom, hogy "aki hülye az ne előttem haljon meg".

Viszont úgy vettem,hogy nekem szólt a duda, és ez kicsit sért.Ő ennyire szeretne elsősegélyt nyújtani?Miért nem tart követési távolságot?(mondjuk tartott, mert nem jött belém, de akkor ne lepődjön meg)

2015. okt. 26. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valoban furcsa amikor a fek helyett reflexbol a dudara konyokolnek... Szerintem innentol szard le a velemenyet:)

Amugy ha mar mas hibait veded ki a kozlekedesben, annal nem lehet tehetsz jobbat.

2015. okt. 26. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy frontális ütközés miatt te is és a mögötted haladó is veszélyben lett volna. Valószínűleg ugyanúgy repültetek volna az járdára/árokba a szétrepülő roncsok miatt.

A dudát inkább a szabályosan, szemből érkezőtől sejtem.

2015. okt. 26. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:

"úgy vettem,hogy nekem szólt a duda, és ez kicsit sért"

:))))))

2015. okt. 26. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

De miért kell egyáltalán sértve éreznie magát bárkinek is egy dudálás miatt??? Ez csak egy jelzés, annyi az üzenete, hogy "vigyázz!" vagy "legközelebb jobban vigyázz!", semmi több. Kár ezen stresszelni.

Megjegyzem a szitu leírása alapján nyilvàn az előzést bemutató pilótának szólt a koncert.

2015. okt. 27. 03:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a Fiatosnak szólt.Legalábbis úgy volna értelme.
2015. okt. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!