Azon kívül, hogy nagyokat bénáztam hibáztam még valamiben?
Tegnap vezettem életemben először (12.-én kaptam kézhez a jogosítványomat)
Eleinte kicsit izgultam, de aztán egész jól belejöttem.
Már hazafelé mentem, egy Mercedes furgon ment előttem.
Megállt egy zebránál, átengedett gyalogosokat, majd amikor indulni akartam lefulladtam.Mögöttem jött egy BMW terepjáró, és az nekem, is jött, így újra lefulladtam, és a kocsim "nekiugrott" a Mercedes furgonnak.
Megállt, ő is de nem szállt ki.
A BMW vezetője egy 50 év körüli, őszülő pocakos férfi volt, és velem kezdett el ordibálni, olyanokat,hogy:
-Normális vagy?Mit fékezgetsz előttem, mindjárt úgy szájba verlek,hogy autóba se ülsz többet öcsém
vagy
-anyád-apád kifizeti a káromat kis b**i?!
(ezek azok amik úgy megragadtak bennem, de könyvet írhatnék a szitkozódásából)
Alig tudtam szóhoz jutni, így is be voltam szarva a helyzettől.Aztán még kiszállt a Mercedes vezetője is, na gondoltam nekem itt végem.
De szerencsére ő már úgy jött oda a férfihez,hogy
-Kit tisztelhetek az úr személyében?
A BMW-s meg mondta neki,hogy ez (én) a kis köcsög megfizeti a kárunkat mert itt fékezget.
Aztán a furgon vezetője elővett egy rendőrigazolványt, elmondta,hogy ő xy rendőralezredes xy kerületből, és szeretne az úrtól egy személyi igazolványt. (tudom a nevét is és a kerületet is,csak gondolom nem kéne ide írnom)
(aztán ezzel ment a szájtépés, a BMW-snek nem tetszett, de a rendőr valami olyat mondott,hogy ő most szolgálatba helyezte magát, és joga van az igazoltatáshoz, így végül le is igazolta magát a faszi -engem nem igazoltatott.)
Azután elmondta neki,hogy ő (a BMW-s) a hibás, és ha ezt nem fogadja el, máris hívja a kollégáit, de akkor senki sem jön ki jól a dologból.
Erre a BMW-s lazáskodva mondta,hogy ad nekem egy tízest és húzzak el, a rendőr megkérdezte,hogy elfogadom e, mondtam,hogy szerintem ennél nagyobb a károm, a rendőr csak annyit mondott,hogy szerinte is, -így a közreműködésével kitöltöttük a papírokat, a BMW-s elismerte a hibáját, végül hozzátette,hogy reméli boldog vagyok, mert msot neki felmegy a biztosítása.
Végig pökhendi volt, meg ki volt,hogy egy ilyen baromságra mennyi ideje elmegy.
(amíg engem akart lehúzni addig volt ideje -egyébként mindenképpen rendőrt hívtam volna mert tudtam,hogy nem az én hibám, vagy hogy nem teljesen.)
Ja, és a BMW értéke olyan 10 millió feletti lehetett, újabb fajta, látszott,hogy nem a roncstelepről hozta ki, és az öltözéke sem két forint volt úgy ránézésre, tehát nem értem ezt azt embert,hogy mit akart tőlem)
Nagyon hálás vagyok a furgonos rendőrnek, nem is tudom mitől mentett meg.
Kicsit viszont úgy érzem,hogy az én hibám is, hogy pl. a Mercinek nekimentem, mert szerintem sebességben indítottam rá a kocsira, és bár a lökés is akkor jött, de talán emiatt mentem csak neki. (a furgonnak semmi baja nem lett, a BMW karcos lett és a rendszáma horpadt, az én kocsimnak meg a lökhárítója cserés)
Mindenestere kicsit elvette a kedvem a vezetéstől.(egyenlőre)
Szerintem ebben a helyzetben te sehol nem vagy hibás. Nem is értem, miért gondolod, hogy lehetett volna máshogy is.
És no para... amikor először vezettem egyedül, egy tök üres parkolóban simán nekitolatam egy villanyoszlopnak. Az egyetlennek :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!