Minek enged be az ilyen idióta ha siet?
Főútról nagy ívben akartam kanyarodni egy 1x1 sávos mellékútra, de a szemből jövők nem igen fogytak.
Végre látom a sor végét, egy Audi Q5-ös jön,ő is indexel,kis ívben fog kanyarodni, mögötte már senki,de megáll, és villant ,hogy menjek.
Használni kéne a tükröt, de megköszöntem és bekanyarodtam, majd 50 helyett mentem 60-al, de látom,hogy nagyon a hátsómban van, így gondoltam vállalom a 70-es tempót is annak minden kockázatával, hogy ne tartsam fel, és még így is rám volt tapadva, egy hirtelen fék, és úgy belém jön mint annak a rendje. (annyira mögöttem volt)
Már 70-es is sok volt nekem, így nem mentem ennél is gyorsabban, de nem értem, hogy ha ennyire siet miért enged be, amúgy teljesen indokolatlanul?
(1.2-es Corsával voltam, biztos nem feltételezte,hogy 130-al fogok végighasítani)
Már az is baj ha az ember rendes, és beenged.
Amúgy meg most nem derül ki egyértelműen, tényleg neked ment, és összetörtétek az autókat? Ha igen, akkor örülj hogy ennyivel megúsztad, csomó pénzt legombolhatsz róla. Amúgy igen ő volt a hibás, nem tartotta a távolságot. Attól hogy a s3gg3dben van valaki, nem muszáj jobban menni, mint amennyivel szabad, így lehet a hirtelen fékezést is elkerülhetted volna.
"Én az ilyen leménykedőkkel csak annyit szoktam, hogybal lában átteszem a kuplungról a fékre , jobb marad a gázon , és aztán rálépek a fékre "
Ez aztán az életveszély. A bal láb teljesen más nyomáshoz van szokva, más a "finommechanikája", mint az állandóan miliméterekkel küzdő jobb lábnak. Ha ballal fékezel, akkor van a kormányharapás. Ez pont jó, ha szorosan jönnek mögötted, egyből baleset van. De rád ez biztos nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!