8. ker vagy 14?
Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy Budapesten, a 8. kerület Auróra utca környéke és a 14. kerületi Pongrácz Gergely tér (Nagy Lajos király - Fogarasi sarka) milyen? Érdekelne milyen az átlagos közbiztonság, és hogy egymáshoz hasonlítva a két hely milyen? Átlagban két naponta tervezek a környéken kocogni jó szokásomhoz híven! :) Köszönöm! :)
21/L
2015. okt. 6. 16:50
2/4 anonim válasza:
Egyik sem a legjobb környék, sötétedés után ne futkorássz sehol. De akkor már sokkal inkább a 14. kerület.
3/4 Tomcatters válasza:
Nekem a 8. Kerbe is van lakasom, ha itt vagyok es nem vidéken akkor ....sötetedes utan csak akkor megyek ki ha muszáj. .... :)
4/4 anonim válasza:
Na azért ne túlozzunk már, a VIII. kerület ma már messze nem olyan gáz, mint mondjuk a 90-es években. Tele van kamerázva, így este kimenni az utcára minden, csak nem veszélyes.
Ezzel együtt a VIII. kerületi sűrű beépítettség és a rossz állapotú ingatlanállomány miatt én is sokkal szívesebben választanám a XIV. kerületet. Ha futkorászni akarnék, akkor meg pláne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!