Létezhet, hogy ennyi volt a rendőri intézkedés?
Minden nap hajnali 1-2 körül járok haza.
A forgalom csekély, de akadnak ámokfutók, viszont a rend őrei mindig beállnak a benzinkút mögé, és onnét figyelik a gyorshajtókat, traffipax nincs náluk, csak "elfogó" üzemmódban vannak a H Astrával.
(10-ből 9-szer ott állnak amikor én elmegyek ott)
Pont ezen szakasz előtt, ahol a rendőrök állnak, tegnap éjszaka egy Volkswagen Touareg szerintem alsó hangon is 150-el ment legalább, meg is előzött, és csak gyorsult tovább.
Az Opel máris kéken villogott, és fordult ki, bár mire kikanyarodott addigra én már nem láttam a VW lámpáit sem, de mentek utána, hamarosan a rendőrök is eltűntek, aztán pár perc múlva láttam a távolban ,hogy villog a rendőrautó kék lámpája, majd ahogy közeledtem kikapcsolták, és megfordultak, és mentek vissza.
Egész biztos,hogy ennyi idő alatt nem tudtak intézkedni, sőt még csak más autó sem volt a közelben, ergo a VW úgy elhúzott, hogy utol sem érték.
Ez viszont nevetséges, minek vannak ott a rendőrök ha ezt meg lehet csinálni?Az én autóm is tud 150-el menni, akkor majd legközelebb menjek végig én is ezzel a tempóval, és nem lesz következménye?Ráadásul ahogy ők beállnak, esélytelen akár egy rendszám feljegyzése is, abszolút tehetetlenek.
Komolyan nem akarom elhinni,hogy ennyi volt az intézkedésük, ilyenkor nincs valami B terv?Hogy odaszólnak a másik városban dekkoló kollégáknak,hogy te figyelj, megy egy barom 200-al felétek, szedjétek le?Vagy bármi ilyesmi?
Mert számomra ijesztő,hogy ha ennyire impotensek.(nem is konkrétan arra a két rendőrre mondom, hanem úgy az egész rendőrségre)
Miböl gondolod, hogy NEM SZÓLTAK a másik helyen lévö rendöröknek?
Ugyanis szerintem éppenhogy az történt - és a rendszámot is le tudják olvasni, mert természetesen nem szabad szemmel próbálkoznak, hanem megfelelö készülékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!